Pravno obvestilo

Vsebine objavljene na spletni strani www.begunec.si in www.facebook.com/begunec.si ne odražajo nujno stališč organizacij oz. institucij, ki so projekt naročile in financirale (Ministrstvo za notranje zadeve, Evropski sklad za begunce).

Komentarji obiskovalcev spletne strani www.begunec.si in www.facebook.com/begunec.si ne odražajo stališča uredniške politike spletne strani www.begunec.si. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora. Komentarji, ki spodbujajo sovraštvo, nasilje ali nestrpnost bodo odstranjeni. Vsaka domnevno nezakonita vsebine bo prijavljena.

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko zaščitene. Prepovedano je vsakršno kopiranje ali objavljanje fotografij in tekstov brez predhodnega soglasja avtorja. Tekste s spletne strani je dovoljeno uporabiti brezplačno v nekomercialne namene, ob navedbi vira.

Posameznik z registracijo dovoljuje družbi Makroskop d.o.o., da kot upravljalec do preklica vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov registriranih uporabnikov v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradnem natečaju, poteku programa, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov. Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradnega natečaja. Med upravljanjem osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Pravila nagradne igre Razbijamo stereotipe

1. Organizator je MAKROSKOP d.o.o., Bežigrad 1, Ljubljana

2. Nagradna igra poteka med 04.06.2012 in 18.06.2012

3. V nagradni igri lahko sodeluje vsak državljan Republike Slovenije (fizične osebe)

4. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec sprejema ta pravila. Pravila so objavljena na http://www.begunec.si/info/pravno-obvestilo/ 

5. Nagrade se žrebajo 04.06.2012, 11.06.2012 in 18.06.2012. V žrebanju sodelujejo posamezniki, ki pravilno odigrajo aplikacijo http://www.facebook.com/begunec.si/app_404406909599259 in na zadnji stopnji vpišejo svoj e-mail naslov. Z vpisom e-mail naslova se posameznik prijavi za sodelovanje v nagradni igri in potrjuje, da sprejema ta pravila. Rezultati žrebanja bodo objavljeni na http://www.facebook.com/begunec.si. Žrebanje poteka po načelu naključne računalniške izbire.Nagrajenci bodo o nagradi in njenem prevzemu obveščeni tudi po elektronski pošti.Vsak sodelujoči lahko v posameznem žrebanju prejme največ eno nagrado.

6. Osebni podatki sodelujočih (ime, priimek, e-mail naslov) se bodo uporabili izključno za izvedbo nagradne igre. Tretjim osebam bodo osebni podatki posredovani samo v primeru, ko je to potrebno za izvedbo nagradne igre. Podatki bodo izbrisani v 30 dneh po zaključku nagradne igre. 

7. Rezultati nagradne igre so dokončni. Nagrade ni mogoče prenesti na tretjo osebo ali jo zamenjati za drugo nagrado ali denar. 

8. Bruto vrednost posamezne nagrade ne presega 42 EUR in se v skladu s 108. členom Zakona o dohodnine ne všteva v letno davčno osnovo.